BRÖLLOPSFOTOGRAF KALMAR / ÖLAND

Bröllopsfotograf Kalmar Öland SmålandIdag började äntligen bröllopen för denna högsäsongen. Två underbara par fick jag äran att fotografera idag, så det har varit en lång dag. Men åh, så roligt det har varit. Underbar försommarnatur och så hade vi tur med vädret ändå eftersom att vi slapp regn. Först ut var David & Julia och därefter fotograferade jag Sabina & Anders. I detta inlägget får ni mest en sneak peak, jag återkommer med hela inlägg från fotograferingarna när bilderna är klara! :)

Ska ni gifta er i Kalmar, Öland och Småland med omnejd och behöver en bröllopsfotograf? Mejla mig på info@wengdahl.se för mer info. Chansen att boka mig till ett visst rabatterat pris ges under 2015 då det är min första hela säsong som bröllopsfotograf. I paket från 3 timmar ingår även en lyxig fotobok som kommer bevara berättelsen utav er bröllopsdag i årtionde framöver.

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

next one

Bröllopsfotograf i Kalmar / Anna & Nicklas III