BJÄRBY

FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar

“Malin är duktig på att få hela familjen att känna sig avslappnad. Mycket känsla i bilderna. Vi är supernöjda med ALLA bilder!”

I mitten av augusti hade jag en sådan himla härlig, sprallig och mysig familjefotografering med familjen Gustavsson. Platsen som familjen hade valt att bli fotograferade på var Bjärbybadet, som ligger på östra Öland. Det är en sådan fantastisk plats, ett riktigt smultronställe. Massor av sanddynor, nästan vit sand och från Östersjön kommer fantastiska färger och nyanser in mot stranden, nästan oavsett vilken tidpunkt det är på dagen. Den här dagen blåste det väldigt mycket. Men vad kan man egentligen förvänta sig när man befinner sig på Öland? Här blåser det ju nästan jämt! Ett problem som detta förde med sig var ju att det var nästintill omöjligt att leka med såpbubblor, för de blåste ju bara bort med en gång. Men Elin och Emil kämpade på med massor av bus ändå.

Under fotograferingen fick hela familjen busa och göra lite tokiga saker ihop medans fotografen kröp omkring i sanden. Det var med ett leende som jag lämnade stranden och den här fotograferingen! På slutet tog vi enskilda bilder på Linda och Martin, och detta tror jag är något som varje förälder uppskattar i efterhand, även om det kanske inte känns så viktigt där och då.

Åh, titta så fina de är!

FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar FotografWengdahl_Familjen_Gustavsson_Barnfotograf_Kalmar

0 notes + Add comment