Bröllopsfotograf i Kalmar / Anna & Nicklas

brollopDSC_5117DSC_5366DSC_5450_svDSC_5576_svDSC_5979brollop2DSC_5925

Nu är det verkligen hög tid att blogga Anna och Nicklas bröllop som jag fotograferade i början på Juli. Jag har så himla mycket bilder som jag blev nöjd med, så räkna med ganska många inlägg. Vigseln skedde i Kläckeberga kyrka och porträtten tog vi ute på Villa Solbacken som erbjuder en fantastiskt fin miljö. Där hade de även gästernas mingel och sin middag. Det var en otroligt rolig och fartfylld dag & så himla fin känsla att få vara med under en sådan stor dag för två personer.

Ska ni gifta er i Kalmar, Öland och Småland med omnejd och behöver en bröllopsfotograf? Mejla mig på info@wengdahl.se för erbjudande om rabatterade paket – både pga kommande lågsäsong och för att jag inte har fotograferat så många bröllop.

YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.