FÄRJESTADEN

I slutet av Maj gifte sig Sofia & Dylan på Hotell Skansen i Färjestaden. Det var en regnig, blåsig och riktigt kall dag. Hela våren var ju ganska så kall, och detta måste varit en av de kallare dagarna i Maj. Sofia & Dylan var redan gifta, då de hade haft en ceremoni i USA förra året. Men nu ville de fira sin kärlek med närmaste familjen och vännerna här hemma i Sverige & vigdes därför här också. Ett otroligt bra initiativ tycker jag! Är jätteglad att jag fick chansen att föreviga deras bröllopsporträtt.

Trots kylan och regnet så fotograferade vi ute ganska så länge. Jag tyckte synd om Sofia, som hade bara axlar och rygg, medan jag stod där i min vinterjacka. Lite tur hade vi dock, i början av fotograferingen var det uppehåll i regnet. När vi sedan var klara hade Sofias smink börjat rinna. Det kallar jag en målmedveten tjej, som står ut med detta för att få bra bilder! :)

Det är alltid intressant med historierna om hur mina bröllopspar träffats. Dessa två möttes väldigt oväntat på en lokal klubb under studentveckan. Hon som nybliven student och han som var här på en resa med sina vänner. Tänk om de hade anat vart det skulle ta dem :)

Önskar Sofia & Dylan all lycka nu och i framtiden när de bygger sitt liv på andra sidan Atlanten.

130-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar131-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar132-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar133-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar134-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar135-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar136-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar137-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar138-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar139-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar140-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar141-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar142-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar143-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar144-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar145-FotografWengdahl_Sofia_Dylan_Brollopsfotograf_Kalmar

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

next one

NORRA MÖCKLEBY