SILVERINO ALBUM

Jag har fått hem ett visningsalbum som jag beställde, ett Silverino Album med velvet paper. Storleken var 30×30 cm vilket känns väldigt optimalt. Inte för stort men man kan verkligen njuta av bilderna. Känslan av fotoboken var positiv, speciellt pappret fick mig att uppskatta den lite extra. Fantastisk känsla på det, både att titta och röra på. Tyvärr känns det som att det inte passade helt perfekt med mina, lite mörkare, bilder. Trots det var känslan fin. Kvalitén på boken känns överlag väldigt hög, den känns rejäl och välgjord.

Att designa boken var otroligt smidigt och bara roligt! Innan har det ofta känts ganska tidskrävande och svårt, men verktyget RAD som jag använde mig av var jätteenkelt verkligen. Likaså var det ett stort plus för leveranstiden som kändes väldigt förmånlig. Boken kom hem snabbt!

Framsidan med linne och plexiglas är absolut jättefin. Inte riktigt min stil dock & det är nog inget jag kommer erbjuda mina kunder. Men för dem som uppskattar den stilen så är omslaget av god kvalité och bilden som är tryckt på plexiglaset syns verkligen.

Överlag tycker jag alltså att den här fotoboken och pappret gav mig en positiv känsla av kvalité, men eftersom att den inte heller passar mina bilder optimalt så är det nog inget jag kommer att beställa igen. Dessutom vill jag hellre ha en annan typ av framsida. Det känns inte riktigt jag bara.

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

next one

BERGKVARA