“FOTOGRAFI SKA HANDLA OM MER

ÄN ATT BARA TA BILDER

 

 

Jag är en 27-årig drömmare som älskar att få vara kreativ i mitt arbete som fotograf. För mig känns det viktigt att viga det man gör i sitt liv åt något som man älskar. Att då också kunna berika andras liv med med mina betraktelser, min berättelse ur en del av deras liv känns ovärderligt för mig. Det är detta som driver mig och därför är det otroligt viktigt för mig att alltid göra det bästa jag kan & jag strävar ständigt efter att utvecklas. Jag vill att fotografi ska handla om mer än att bara ta bilder. Det ska handla om kemi, intimitet, energi, sinnesstämning, mörker och ljus. Och så mycket mer.

Jag är född i Kalmar och det är främst där jag är uppväxt. Under ett par perioder om tillsammans 4-5 år bodde jag även på fotograf_malin_wengdahlÖland. 2015 flyttade jag och min sambo tillbaka till Öland. Som person försöker jag alltid att vara omtänksam, lyhörd och öppen för omvärlden och i sinnet. Att vara ärlig är också viktigt för mig. Inspireras gör jag av naturen, på så himla många vis, och jag älskar att både spendera tid i den och att använda den när jag fotograferar.

Vad gör jag när jag inte fotograferar då? Jag älskar att laga vegetarisk mat & att spela tv- eller datorspel. Tatueringar och musik (främst punk & sådan där hårdare musik) är också ett stort intresse. Chips och en bra film eller tv-serie gör mig alltid på bra humör. Även djur är en stor del av mitt liv på olika vis & jag har två hundar som jag mer än gärna är ute och går långa promenader med i varierad natur. Att resa är viktigt för mig, något som stillar min rastlöshet och nyfikenhet. Att upptäcka nya sociala sätt, traditioner, natur och miljöer är så spännande.

Hoppas att ni har fått en bättre bild av vem jag är, både personligt och som fotograf. Hoppas vi hörs!

Kram Malin