ATT GÖRA PÅ HÖSTEN

Bröllopsfotograf Öland Fotograf Wengdahl

Det är så himla fint att hösten är här. Jag älskar sommaren, men hösten kommer med så mycket fina färger som alltid får en att stanna och titta på naturen lite extra. Det är inte heller allt för kallt, och man kan ha mysiga tjocka tröjor.

Trots att hösten är här nu, så har jag fortfarande fullt upp med allt som hänger kvar från högsäsongen. Två bröllop som fotograferades i September innebär sortering och kärleksfull redigering, samt design av fotoalbum. Så fort dessa bröllop är färdiga och levererade så ska jag dela med mig utav fler bröllop som jag har fotograferat i år, både på bloggen och i portfolion. Det har ju totalt blivit 14 stycken än så länge. Jag har även fotograferat lite dagisbarn och alla dessa bilder ska levereras i takt med att beställningarna kommer in. Sedan har jag även satt igång med en intensiv period av höstfotograferingar av olika typer av hästar som jag letat fram. Ganska så intensivt med många fotograferingar, men åh så himla roligt! Jag får ju inte heller glömma allt material som ska ses över och förbättras – hemsida, portfolio, informationsmaterial, prislistor och sedan bara allmänna funderingar kring vad jag kan göra för att ge en ännu bättre service och upplevelse till mina kunder. Och så lite filosofi kring varför jag fotograferar, för vem och med vilka mål.

Både roligt och tidskrävande! Men jag hoppas att detta gör det ännu tydligare för mina kunder om vem jag är & vad jag kan erbjuda med min fotografering.

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

next one

NORRA MÖCKLEBY