2018 HALVVÄGS SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF

Nästan halva säsongen som bröllopsfotograf 2018 har gått, och jag är så fylld med inspiration och kärlek från alla de par och familjer jag har träffat redan. Jag tänkte fira det med ett blogginlägg med lite blandade bilder från alla fantastiska bröllop. Ni alla ger mig något, ni lär mig nya saker om livet och inspirerar mig till att ständigt bli en bättre människa och fotograf. Kan aldrig tacka er nog & jag hoppas att det lilla jag kan ge er betyder åtminstone en bråkdel av det. Nu återstår fortfarande mer än hälften av årets bröllop och det ser jag så mycket fram emot.

Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Åmund Kårehamn Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Slott Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Slott Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Ekerum Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Ekerum Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Kårehamn Strandbröllop Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Ekerum Fotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Kalmar SlottFotograf Wengdahl Bröllopsfotograf Kalmar Öland Hossmo

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

next one

ALSTERBRO