GLÖMMINGE

31 December, varje år är det en dag med fest och firande, en dag med nyårslöften, framtidstro och hopp om en bättre framtid. För Håkan och Marie var nyårsafton 2015 något alldeles extra mot deras tidigare. Det var detta året dagen då de tillsammans med vänner och familj firade sin kärlek till varandra, och där de lovade att alltid finnas där för varandra. Jag hade bara pratat med Marie över telefon innan och inte haft en chans att träffa henne eller Håkan. Men trots det kändes det som att jag hade fått en ganska bra bild av i alla fall Marie. Mycket glädje, mycket skratt och värme. Och det var verkligen helt rätt.

Håkan och Marie blev ihop nu under senare år, inte allt för länge sedan, och egentligen hade de känt till varandra ganska så länge eftersom att Håkan var stamkund på Maries jobb. De brukade prata och skratta en del, och hade nog båda lite tycke för varandra. En dag, som vilken dag som helst, så skaffade Marie Facebook efter en del tjat från sina vänner. Och denna första dagen som hon har varit online, så skriver Håkan ett meddelande till henne. Rakt och ärligt, och undrade om hon var singel. Och på den vägen var det. För er som undrar, så har hon inte Facebook längre. Men visst var det tur att hon den dagen beslutade sig för att registrera sig? Kanske hade det hänt ändå, men många förhållande har vi nog internet att tacka för.

Vigseln ägde rum i Glömminge kyrka och bröllopet var väldigt litet och intimt, med fullt av personlighet och värme. Håkan och Maries karaktärer lyste verkligen under hela vigseln och man såg hur glada deras gäster var, samt vilket värme de kände i hjärtat under denna fina ceremoni. Man såg också att de inte hade ögon för annat än varandra just under denna stund.

Efter lite gratulationer och familjebilder så for vi vidare ner till Lökenäs, och där tog vi deras porträtt nere på stranden. Det var fantastiskt ljus och känsla ute den här dagen. Det var kallt, utan tvekan, men det var friskt och solen värmde upp och gav omgivningarna en fantastisk lyster.

Det var en fantastiskt fin stund för mig att uppleva och jag lämnade dem glad i hjärtat.

267-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 268-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 269-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 270-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 271-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 272-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 273-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 274-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 275-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 276-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 277-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 278-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 279-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 280-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 281-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 282-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 283-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 284-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 285-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 286-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 287-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 288-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 289-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 290-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 291-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 292-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 293-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 294-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 295-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 296-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 297-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 298-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 299-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 300-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 301-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 302-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 303-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 304-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 305-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 306-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 308-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 309-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 310-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 311-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_Oland 312-FotografWengdahl_Marie_Hakan_Brollopsfotograf_OlandDSC_4978

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

next one

MÖNSTERÅS